GO BACK
        TO MENU

        Su Benedikta ir Audriumi vestuvių dienos rytą susitikome jiems ypatingoje vietoje – Restoranėlyje Debut. Man labai smagu, kai per vestuves ar fotosesijas galime apsilankyti ir nusifotografuoti vietose, kurios turi kažkokią reikšmę ar sukelia prisiminimus. Ten jaunieji pakėlė po taurę šampano, simboliškai apsimainė žiedais ir iškeliavome fotografuotis. Fotosesiją nusprendėme daryti iš dviejų dalių. Prieš ceremoniją pasivaikščiojome Vilniaus senamiestyje, suradome nuostabiai gražų gamtos kampelį pačiame centre, o tuomet išvykome į ceremoniją. Po ceremonijos laukė sveikinimai ir antroji vestuvių fotosesija su alpakomis. Iš alpakų ūkio išvažiavome į sodybą “Trakų aukštės”, kur ir vyko likusioji šventės dalis. Dalinuosi nuotraukokmis!

        benediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuves

        KAIP IR KODĖL PASIRINKOTE VESTUVIŲ CEREMONIJOS IR VAKARIENĖS VIETAS?

        Pirmo pasimatymo metu gėrėme arbatą restoranėlyje „Debut“, tad tuoktuvių dieną ten ir susitikome, prie to paties arbatos staliuko apsimainėme žiedais. Ceremonija vyko Vilniaus šv. Apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje, ją pasirinkome pasikliaudami nuojauta, kad brolių dominikonų palaiminimas bus ypatingas. Taip ir buvo – ceremonija buvo lėta, suausmeninta ir labai graži. Vakarojome sodyboje, apsuptoje miško ir pelkių.

        benediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuves

        KOKIE BUVO DIDŽIAUSI IŠŠŪKIAI ORGANIZUOJANT VESTUVES

        Kadangi abu neturėjome galvose svajonių vestuvių, viskas vyko labai paprastai ir daugelį dalykų išsirinkome iš pirmo karto, remdamiesi nuojauta ir patinka/nepatinka jausmu. Didžiausias nesklandumas buvo porą dienų prieš vestuves pasiėmus suknelę pamatyti, kad siuvėja ne itin kruopščiai padirbėjo – teko verstis per galvą ieškant pagalbos.

        benediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomisvestuviu fotosesija su alpakomis

        KAIP GIMĖ ALPAKŲ IDĖJA?

        Kažkuomet matėme jaunųjų nuotraukas su stirniukais, labai patiko, bet šalia Vilniaus tokio ūkio neradome. Beieškant užmatėme alpakų ūkį, tad jį ir pasirinkome. Fotosesija buvo labai smagi! O kai kurių alpakų šukuosenos grožiu drąsiai varyžųsi su nuotakos šukuosena :))

        benediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuves

        ĮSIMINTINIAUSIA VESTUVIŲ AKIMIRKA JAI/JAM

        Jai: kuomet saulei leidžiantis atviru kabrioletu dviese važiavome į šventės vietą – tai buvo visiškas filmo momentas.
        Jam: Lygiai taip pat kaip ir Jaunajai :) Prieš parvykstant į sodybą dar pasirepetavome vestuvinį šokį prie kabrioleto.

        benediktos ir audriaus vestuves

        AR LAIKĖTĖS KOKIŲ NORS VESTUVINIŲ TRADICIJŲ?

        Išlaikėme tradicijas, kuriose dalyvavo tėveliai – po santuokos bažnyčioje jie mus palaimino, buvo ir duona su druska, ir šeimos židinys.

        benediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuves

        PAPASAKOKITE APIE SAVO VESTUVIŲ DEKORĄ, AR BUVO KAŽKOKIA TEMA?

        Dekoro temos neturėjome. Labai norėjosi, kad šventės vietoje būtų asmeninių ir mums brangių dalykų. Taip dekore atsirado senelių ir tėvų vestuvių nuotraukos, senelio rankų darbo etažerė, močiutės medalikėlis kabantis prie puokštės, ašaras bažnyčioje jaunikis rinko su senelio nosinaite. Vakarienės stalus puošė lauko gėlės iš mūsų naujų namų kiemo ir jurginai iš mamų darželių. Visi šie maži dalykai buvo labai jauku.

        benediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuves

        KAIP PASIRINKOTE PIRMOJO ŠOKIO DAINĄ

        Viena iš mylimiausių mūsų grupių yra Rhye, tad buvo belikę pasirinkti tik dainą, ja tapo Please. Youtube paieškoje vedėme easy wedding dance steps ir per porą vakarų susikonstravome paprastą šokį.

        benediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuvesbenediktos ir audriaus vestuves

        KĄ PATARTUMĖTE PLANUOJANTIEMS VESTUVES DABAR

        Praktinis patarimas, kad dalykus su tiekėjais derinti susirašinėjimu, nes žodis kartais būna žvirblis :) O po vestuvių labiausiai mums trūko vakarų, kuomet kūrėm kvietimus, savo internetinę svetainę, kuomet degustavom šventės kokteilius ir sudarinėjom dainų sąrašą. Šventės planavimas irgi turi būti šventė!

        benediktos ir audriaus vestuves